Rainbow Life

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doresti sa faci parte dintr'o comunitate prietenoasa unde te poti distra la fiecare minut al zilei ? Anime'urile sunt viata ta ? Atunci vino si alature'te noua ! Rainbow-Life Comunity te asteapta !

Rosario + Vampire Story

▫Đumi▫
    ▫Đumi▫
    Admin
    Admin

feminin
    Scorpion Zodiac chinezesc : Mistret

Numarul mesajelor : 160

Reputatie : 1
    Varsta : 28
    Localizare : pe undeva pe Pluto =]
    Data de inscriere : 14/04/2009
    Joburi/Distractii : GFX
    Stare de spirit : sunt bene =] cum as putea fi ? XD

Rosario + Vampire  Story Empty Rosario + Vampire Story

Mesaj Scris de ▫Đumi▫ Joi Iul 09, 2009 4:44 am

ROSARIO + VAMPIRE

Rosario + Vampire  Story Rosario_Vampire

Gen: Ecchi, Comedie
    An: 2008
    Produs de: GONZO
    Număr de episoade: 13
    Site oficial: www.rosa-vam.com/

.

De regulă, fac tot posibilul să nu-mi scape nici o serie care are cuvântul „vampire” în titlu. Așa am dat peste Rosario + Vampire, o mini-serie de 13 episoade adaptată după seria manga cu același titlu de Ikeda Akihisa. Povestea seriei se centreaz în jurul lui Aono Tsukune, un elev care tocmai a absolvit gimnaziul și a ratat examenul de admitere la liceu. Printr-o serie de coincidențe, Tsukune ajunge la Youkai Gakuen, o școală particulară care, la prima vedere, pare un loc cât se poate de obișnuit. Deși elevii de la Youkai Gakuen nu par să se deosebească prea mult de alți liceeni, adevărul este că institutul a fost creat pentru ca youkai (vampiri, vârcolaci, vrăjitoare, sirene, lamia ș.a.) să poată trăi în pace, departe de lumea oamenilor.

Tsukune află asta abia după ce singurul autobuz care face legătura între Youkai Gakuen și restul lumii a plecat deja. Înainte să-și dea seama prea bine ce se întâmplă, Tsukune se împrietenește cu Akashiya Moka - o vampiriță cu părul roz, care se îndrăgostește de el din senin. Moka este însă una din cele mai populare fete din liceu, așa că Tsukune ajunge să aibă o mulțime de rivali care sunt, la rândul lor, atrași de Moka... și o mulțime de fete care se îndrăgostesc de el și încearcă prin orice mijloace să îl „fure”.

Povestea nu e cine știe ce; aproape în fiecare episod își face apariția fie o fată care vrea să îl cucerească pe Tsukune din cine știe ce motiv obscur, fie un monstru care vrea să îl scoată definitiv din peisaj pe eroul principal. Spre final, Tsukune ajunge să fie înconjurat de un întreg harem.

„Asta e tot?” o să întrebați. Ei bine... nu neapărat. Rosario + Vampire are un public-țintă delimitat clar: genul de fani care nu sunt interesați prea mult de poveste, dezvoltarea personajelor și alte „fleacuri” și care preferă să vadă cât mai multe imagini cu fuste cât mai scurte și decolteuri cât mai generoase. Scenele ecchi constituie cam 80% din întreaga serie - și cu asta cred că am spus suficient.

Totuși, Rosario + Vampire nu este un anime (numai) pentru perverși. Momentele de comedie sunt destul de reușite, iar spre final povestea începe să prindă cât de cât contur. Finalul în sine nu aduce prea multe surprize, însă producătorii au în plan deja o continuare, Rosario + Vampire: Capu?, care va apărea în luna octombrie a acestui an.

În ceea ce privește realizarea, grafica este tipică genului: culori vii, personaje cu frizuri ciudate și decolteuri generoase și mult, mult „sclipici”. Animația este destul de bună, dar fără să te facă să exclami „Wow!”. Partea de sunet este rezonabilă - actorii care dau viață personajelor se descurcă destul de bine, iar temele de generic (mai ales tema de sfârșit, Dancing in the Velvet Moon, interpretată de Aya Hirano) sunt... drăguțe.

Din moment ce este o serie destul de scurtă, Rosario + Vampire nu are timp să plictisească și se poate dovedi o destindere plăcută într-o după-amiază de week-end. Mai ales pentru fanii genului ecchi Zâmbitor Pentru fanii cu gusturi mai serioase, însă... ar fi mai bine să ziceți „pas”.

Nu l'am vazut inca thinking insa intr'o zi ma voi apuca de el XD Voi ce parere aveti despre acest anime ?

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 5:27 pm