Konnichiwa minna ! Ma numesc YumI
eu sunt admina ^^ hmm sa va zic ceva despre me >>"
Ce imi place sa fac :
-sa ies cu nebunele mele pe afara
-sa desenez
-sa fac gfx-uri
-sa ascult muzica [ BigBang and An Cafe Addicted ]
-sa vizionez animeuri
-sa vb pe mess si umlte altele :-"
Ce nu-mi place :
-sa fiu barfita
-minciuna
-oamenii cu 2 fetze
-ciupercile ><"
-sa ma cert [ mai ales cu BFF TT-TT ]
-scoala Y.Y
etc...
Cate ceva despre mine :
Pai sunt o persoana prietenoasa , glumeata , care scoate mereu perle pe guritza asta mica ><'' , insa cand ma calci pe coada .. e vai si amar de tine . Nu imi pasa parerea oamenilor despre mine , nici nu ma schimb precum vor unii oameni , asa sunt eu si lumea trebuie sa ma accepte asa cum sunt XD
Referitor la muzica .. pai j-music incontinuu , rock si multe altele cu exceptia muzicii populare [ chiar daca parintii mei mai asculta credetima ca imi pun perna in cap si gata , ori dau muzica mea la maxim =^.^= ] .
Ador verdele [ culoarea ochiilor mei ] . Imi place primavara cand totul reinvie la viatza .
Ador iesirile prin parc seara , sa privesc luna . Ma imbrac deobicei sport , si ador stilul gothic [ chiar daca stiu ca nu-mi sta bine ><" ] .
Favourite Anime :
Gravitation , Vampire Knight / Guilty , Blood , Bleach , Shugo Chara , Full Metal Alchemist , Death Note , Kaleido Star , Jigoku Shoujo, Loveless, Naruto, Meramid Melody, Shaman King, Spiral .
Manga nu prea citesc , ma incurc rau de tot :-" .
Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere ^^
Pana atunci ... Ja Na !
eu sunt admina ^^ hmm sa va zic ceva despre me >>"
Ce imi place sa fac :
-sa ies cu nebunele mele pe afara
-sa desenez
-sa fac gfx-uri
-sa ascult muzica [ BigBang and An Cafe Addicted ]
-sa vizionez animeuri
-sa vb pe mess si umlte altele :-"
Ce nu-mi place :
-sa fiu barfita
-minciuna
-oamenii cu 2 fetze
-ciupercile ><"
-sa ma cert [ mai ales cu BFF TT-TT ]
-scoala Y.Y
etc...
Cate ceva despre mine :
Pai sunt o persoana prietenoasa , glumeata , care scoate mereu perle pe guritza asta mica ><'' , insa cand ma calci pe coada .. e vai si amar de tine . Nu imi pasa parerea oamenilor despre mine , nici nu ma schimb precum vor unii oameni , asa sunt eu si lumea trebuie sa ma accepte asa cum sunt XD
Referitor la muzica .. pai j-music incontinuu , rock si multe altele cu exceptia muzicii populare [ chiar daca parintii mei mai asculta credetima ca imi pun perna in cap si gata , ori dau muzica mea la maxim =^.^= ] .
Ador verdele [ culoarea ochiilor mei ] . Imi place primavara cand totul reinvie la viatza .
Ador iesirile prin parc seara , sa privesc luna . Ma imbrac deobicei sport , si ador stilul gothic [ chiar daca stiu ca nu-mi sta bine ><" ] .
Favourite Anime :
Gravitation , Vampire Knight / Guilty , Blood , Bleach , Shugo Chara , Full Metal Alchemist , Death Note , Kaleido Star , Jigoku Shoujo, Loveless, Naruto, Meramid Melody, Shaman King, Spiral .
Manga nu prea citesc , ma incurc rau de tot :-" .
Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere ^^
Pana atunci ... Ja Na !