Rainbow Life

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Doresti sa faci parte dintr'o comunitate prietenoasa unde te poti distra la fiecare minut al zilei ? Anime'urile sunt viata ta ? Atunci vino si alature'te noua ! Rainbow-Life Comunity te asteapta !

Heya ^^

▫Đumi▫
    ▫Đumi▫
    Admin
    Admin

feminin
    Scorpion Zodiac chinezesc : Mistret

Numarul mesajelor : 160

Reputatie : 1
    Varsta : 28
    Localizare : pe undeva pe Pluto =]
    Data de inscriere : 14/04/2009
    Joburi/Distractii : GFX
    Stare de spirit : sunt bene =] cum as putea fi ? XD

Heya ^^ Empty Heya ^^

Mesaj Scris de ▫Đumi▫ Lun Mai 18, 2009 2:17 am

Konnichiwa minna ! Ma numesc YumI
    eu sunt admina ^^ hmm thinking sa va zic ceva despre me >>"

Ce imi place sa fac :
    -sa ies cu nebunele mele pe afara
    -sa desenez
    -sa fac gfx-uri love struck
    -sa ascult muzica [ BigBang and An Cafe Addicted love struck ]
    -sa vizionez animeuri love struck
    -sa vb pe mess si umlte altele :-"

Ce nu-mi place :
    -sa fiu barfita
    -minciuna
    -oamenii cu 2 fetze
    -ciupercile ><"
    -sa ma cert [ mai ales cu BFF TT-TT ]
    -scoala Y.Y
    etc...

Cate ceva despre mine :
    Pai sunt o persoana prietenoasa , glumeata , care scoate mereu perle pe guritza asta mica ><'' , insa cand ma calci pe coada .. e vai si amar de tine . Nu imi pasa parerea oamenilor despre mine , nici nu ma schimb precum vor unii oameni , asa sunt eu si lumea trebuie sa ma accepte asa cum sunt XD
    Referitor la muzica .. pai j-music incontinuu , rock si multe altele cu exceptia muzicii populare [ chiar daca parintii mei mai asculta credetima ca imi pun perna in cap si gata , ori dau muzica mea la maxim =^.^= ] .
    Ador verdele [ culoarea ochiilor mei love struck ] . Imi place primavara cand totul reinvie la viatza love struck .
    Ador iesirile prin parc seara , sa privesc luna love struck . Ma imbrac deobicei sport , si ador stilul gothic [ chiar daca stiu ca nu-mi sta bine ><" ] .

Favourite Anime :
    Gravitation , Vampire Knight / Guilty , Blood , Bleach , Shugo Chara , Full Metal Alchemist , Death Note , Kaleido Star , Jigoku Shoujo, Loveless, Naruto, Meramid Melody, Shaman King, Spiral .
    Manga nu prea citesc , ma incurc rau de tot :-" .

Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere ^^
    Pana atunci ... Ja Na !

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 5:17 pm